Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Σκέψεις Πάνω Στην Ζάχαρη, Το Αμυλοσιρόπιο (Corn Syrup) Και Την Υγεία Μας

Υγεία
Οι Έλληνες είναι εθισμένοι στη ζάχαρη και δεν το ξέρουν!

Είναι ένας καταναγκαστικός εθισμός, επειδή σχεδόν όλα τα προϊόντα διατροφής περιέχουν CORN SYRUP - τη χειρότερη δυνατή πηγή ζάχαρης για ανθρώπινη κατανάλωση. Μετά από όλα είναι ανθρωπογενής ουσία στο κόστος δίπλα στο μηδέν.

Και γνωρίζοντας ότι το καλαμπόκι και η σόγια είναι γενετικά τροποποιημένα ή γενετικά τροποποιημένα, ξέρετε την απάντηση. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με την υγεία εδώ: https://www.ygeiakaiomorfia.gr/

Η ζάχαρη είναι ο πραγματικός ένοχος εκτός από τα λίπη. Η ζάχαρη είναι η κύρια κρυφή αιτία της υψηλής χοληστερόλης και το λίπος δεν πρέπει να αγνοείται.


Έτσι, γιατί οι γιατροί προσποιούνται ότι είναι το λίπος; Είναι πραγματικά ενδιαφέρον γιατί έμμεσα είναι αλλά όχι ζωικό λίπος, το δικό σας σώμα μετατρέπει αχρησιμοποίητη ζάχαρη σε λίπος.

Χρειάζονται μόνο μερικές ώρες και εάν η ζάχαρη δεν χρησιμοποιείται για την ενέργεια, μετατρέπεται σε λίπος. Έτσι αν ο τρόπος ζωής σας είναι απασχολημένος, αν αντιμετωπίσετε προκλήσεις υγείας που σας εμποδίζουν από σωματικές δραστηριότητες, αντιμετωπίζετε αργά ή γρήγορα υψηλή χοληστερόλη, ακόμα και διαβήτη και καρδιακές παθήσεις.

Επειδή η δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά δεν θα αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να εστιάσετε στα κρυμμένα σάκχαρα

Πού να ψάξετε για τα κρυμμένα ζάχαρα;


Η ζάχαρη στα τρόφιμα μπορεί να εμφανιστεί με παραπλανητικά ονόματα όπως τα πολυμερή γλυκόζης. μαλτοδεξτρίνες και υδατάνθρακες. Επιπλέον, αμυλούχα τρόφιμα όπως πατάτες, ψωμί, ζύμη, ζυμαρικά κλπ. Μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε σάκχαρα. Είναι φυσιολογικό.

Τι δεν είναι φυσιολογικό πώς το σώμα χειρίζεται αυτό το επιπλέον ζάχαρη. 32 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη κάθε μέρα καταναλώνει ο μέσος Αμερικανός σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία ... Και συχνά δεν το γνωρίζουν.

ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ

Δεν είναι ΑΠΟΡΡΗΤΟ ότι η σόδα 12 ουγκιών περιέχει 9-12 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη. Έτσι, τι άλλο μπορεί να είναι χειρότερο;

Τα αναψυκτικά και οι χυμοί όπου καλούνται οι χυμοί όπου (το νερό + σιρόπι καλαμποκιού είναι τα κύρια συστατικά) είναι στη συνέχεια στη σειρά μετά το Soda Drinks, ανταγωνίζονται για τη δεύτερη θέση στην περιεκτικότητα σε ζάχαρη.

Το SUGAR είναι το σχηματισμό οξυγόνου και μπορεί να συμβάλει στην οξείδωση. Ως αποτέλεσμα, πολύ οξύ μπορεί να σας κάνει πολύ άρρωστο. Η οξείδωση μπορεί να μιμείται πολλά διαφορετικά συμπτώματα ... Η χημεία ολόκληρου του σώματος επηρεάζεται όταν συμβαίνει αυτό και μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Η μεταβολική οξείδωση προκαλείται από την πείνα ή την έλλειψη γευμάτων, τη διάρροια ή τη νεφρική ανεπάρκεια. Και μην ξεχάσετε την Ασπιρίνη!

Το ASPIRIN είναι όξινο και προκαλεί αύξηση της παραγωγής οξέος από τον κυτταρικό μεταβολισμό. Υπάρχει ακόμα μια ακόμη οξύτητα που πρέπει να ανησυχούμε. Αναπνευστική Όξις.

Το πρότυπο αναπνοής σας μπορεί να συμβάλει στην αναπνευστική οξείδωση όταν συσσωρευτεί υπερβολικό διοξείδιο του άνθρακα στο αίμα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι η αύξηση της οξύτητας του αίματος.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΛΗΨΕΤΕ ΤΗΝ ACIDOSIS;


Αν παραλείψετε τα γεύματα ή εάν αισθάνεστε πάρα πολύ άρρωστος για να φάτε το σάκχαρο του αίματος πέφτει γρήγορα ρυθμίζοντας το στάδιο της Οξύσης. Τα συμπτώματα είναι ενοχλητικά: ναυτία, εμετός και κεφαλαλγία.

Τα παραπάνω συμπτώματα συχνά μιμούνται την ίδια την ασθένεια. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πάτε στην Έκτακτη ανάγκη.

ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ;


Η οξείδωση μπορεί να αποφευχθεί εάν στην αρχή κάποια ποσότητα τροφής που περιέχει ζάχαρη λαμβάνεται κάθε ώρα περίπου. Οποιοδήποτε φρούτο είναι ωραία ωμά ή μαγειρεμένο αλλά όχι πολύ eggnog ή γάλα με μέλι αλλά μόνο μικρές γουλιές τη στιγμή.

Συν, αν ο εμετός τοποθετηθεί σε γλυκό χυμό πορτοκαλιού ή νερό με μέλι κάθε 15 λεπτά μπορεί να σας βοηθήσει να εναλλάσσεστε με αλμυρό νερό για να αντικαταστήσετε χαμένα υγρά και ηλεκτρολύτες. (Ανατρέξτε στην παρακάτω συμβουλή)

ΜΗΝ σταματάτε τα παραπάνω ακόμη και αν ο εμετός είναι επίμονος!

Και όταν η κρίση έχει τελειώσει ... Όλες οι εστίες θα πρέπει να επικεντρωθούν στην επιπλέον διατροφή και ξεκούραση. Τα αναψυκτικά πρέπει να αποφεύγονται εκείνη τη στιγμή.

Γιατί οι γιατροί κατηγορούν το λίπος όχι τη ζάχαρη;


Είναι πολύ πιο εύκολο να συνταγογραφήσετε τα ναρκωτικά που μειώνουν τη χοληστερόλη απ 'ό, τι να εκπαιδεύσει τους ασθενείς. Δεν συμφωνείτε; Επιπλέον οι γιατροί είναι απασχολημένοι.

Παρεμπιπτόντως, η υπερβολική ζάχαρη μειώνει την ανοσία έως και 90% σύμφωνα με τα διαθέσιμα δεδομένα. Περισσότερος από το 50% του πληθυσμού είναι φαρμακοποιούμενος και υπερβολικά φαρμακευτικός ανεξαρτήτως ηλικίας.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ


Το Stevia είναι μη θερμιδικό γλυκό βότανο και μόνο 1 σταγόνα ή 2 μπορεί να ικανοποιήσει την επιθυμία σας για γλυκά. Μετά από όλα είναι 300 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη.

Ελέγξτε το κατάστημα υγιεινής διατροφής ... Η Stevia διατίθεται ευρέως σε υγρή μορφή.

* Γρήγορη ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Το Celtic Salt είναι πλούσιο σε όλα τα φυσικά μέταλλα ... μπορείτε να αγοράσετε Celtic Salt στο κατάστημα υγιεινής διατροφής Loco.

Οι περισσότερες μάρκες αλάτι είναι ριγέ από τα ορυκτά. Τα ίδια ανόργανα άλατα προστίθενται αργότερα σε διάφορα συμπληρώματα και άλλα υγιεινά τρόφιμα. Και επειδή η πρόσθετη επεξεργασία πληρώνετε υπερβολικά για τα ορυκτά όταν αγοράζετε συμπληρώματα αναμειγμένα με συνθετικές βιταμίνες.

Διαβάστε επίσης: http://kokorakia.blogspot.com/2016/05/leukansi-dontion-2016-ellada.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου