Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Moviezilla - Ταινίες 2011


Σήμερα είναι ημέρα χαλάρωσης και ψάχνομαι για κάτι καλό να δω στον υπολογιστή μου, μιας και έχω να παρακολουθήσω τηλεόραση πάνω από 5 χρόνια.

Κάνοντας μια αναζήτηση για "ταινίες 2011" κατέληξα στις εξής 2 επιλογές:


Χαμένες ταυτότητες και κυνήγι της αλήθειας φτιάχνουν τον ιδανικό συνδυασμό για κινηματογραφική περιπέτεια το βράδυ της Κυριακής.
Ο Liam Neeson είναι από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς και είναι από τους πρωταγωνιστές που αν δεις το όνομα τους επάνω σε μια ταινία., απλά την ενοικιάζεις εκείνη τη στιγμή. Ούτε καν κοιτάζεις σενάριο και σκηνοθεσία. 



Μιλώντας για ταινίες που τις παίρνεις με κλειστά τα μάτια, η δεύτερη επιλογή μου μιλάει από μόνη της. Ο κάπταιν Τζακ Σπάροου θα μας ταξιδέψει πάλι στον ιδιόρρυθμο κόσμο του και στη συγκεκριμένη ταινία θα βρίσκεται ανάμεσα στη γοητεία της Ατζέλικα και την αντιμετώπιση του Μαυρογέννη, ο οποίος θα καταφέρει μάλιστα να τον αιχμαλωτίσει.


Δεν χρειάζεται να γράψω περισσότερα, γιατί οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες σε εξειδικευμένα ιστολόγια όπως:


Αποφασίζω λοιπόν να σταματήσει η αναζήτηση μου κάπου εδώ και να κάνω μια βόλτα για να ενοικιάσω την περιπέτεια με τον Liam Neeson, της οποίας ξέχασα τον τίτλο και έτσι επαληθεύω την αρχική μου θέση, ότι είναι κάποια ονόματα που βλέποντας τα σταματάς να κάνεις αναζήτηση για άλλες ταινίες.

Καλό βράδυ σε όλους και αν ψάχνετε για ταινίες 2011, ξέρετε που να ψάξετε!


2 σχόλια:

Προεδρος είπε...

μπράβο μάριε μας χρειάζοντε αυτές οι πληροφορίες όπως πάντα χρήσιμες οι αναρτήσεις σου.

Marios είπε...

Χαίρομαι που σου αρέσουν Πρόεδρε!

Σκέφτομαι να αρχίσω να παρουσιάζω ενδιαφέροντα websites που βρίσκω όσο ψάχνομαι στο ίντερνετ.

Ίσως έχει ενδιαφέρον...

Δημοσίευση σχολίου