Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Απαράδεκτοι - Ατάκες - Bloopers

Προσπαθώ να βρω μια άκρη με τις διαστάσεις και με τη διάταξη του kokorakia.blogspot.com και η αλήθεια είναι ότι με ταλαιπωρεί ιδιαίτερα, γιατί ψάχνω να βρω τον ιδανικό συνδυασμό και ταυτόχρονα μια λύση που θα επιτρέπει μελλοντικές παρεμβάσεις χωρίς να αλλοιώνεται η τελική εικόνα του blog.

Δεν θα γράψω πολλά σε αυτή μου την ανάρτηση. Θα ανεβάσω όμως με την ευκαιρία των ρυθμίσεων βίντεο κάποιες επιλογές από παλιές ατάκες της τηλεοπτικής σειράς "Οι Απαράδεκτοι" που βρήκα στο YouTube, έτσι για να διασκεδάσουμε και λίγο δουλεύοντας.

Enjoy!


 

Στο επόμενο ο Γιάννης είναι εκτός εαυτού και νιώθει αδύναμος και αβοήθητος!



Γιάννης: "Μα αγάπη μου, έβαλες μέσα στο ποίημα γύρους και κοκορέτσια;"


Και στο τελευταίο είναι μερικά αποσπάσματα από τα γυρίσματα της σειράς. Αξίζει να σημειώσω ότι δεν είναι σαν όλα αυτά τα παρόμοια "bloopers" που έχουμε συνηθίσει μέτα το Α.Μ.Α.Ν και άλλες κωμικές σειρές και που κατά τη γνώμη μου ήταν κάπως στημένα, επειδή προφανώς άρεσαν στον κόσμο. Στους "Απαράδεκτους" φαίνεται η πραγματική σοβαρότητα του επαγγελματία και το γνήσιο των αστείων αυτών γυρισμάτων. Χαρακτηριστική είναι και η φωνή του σκηνοθέτη που μετράει επίμονα... Τρία, δύο, ένα... ώστε να μην χάνεται χρόνος και να προχωράει το γύρισμα.

 

Σχολιάστε ελεύθερα το στήσιμο του blog και προτείνετε οτιδήποτε θα μπορούσε να το κάνει καλύτερο. Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας, γραφτείτε στην RSS ροή μας ώστε να ενημερώνεστε για νέα posts από τα kokorakia.

6 σχόλια:

Christina είπε...

mia xara thn vriskw thn diataxh kai to thema!pantws gia blogger templates des sto btemplates exei ta kalitera pisteyw mporei na s rthei empneysh :)

Marios είπε...

Χε χε... Τα έχω δει ήδη!
Ας είναι καλά το link στο κάτω μέρος του blog σου!
'Εχω διαλέξει κάτι κιόλας.

Christina είπε...

haha xairomai :D ante ante kaloriziko na nai kai na xeis polles episkepseis kai filous :D

Marios είπε...

Ευχαριστώ Χριστινάκι! Να είσαι καλά!

Προεδρος είπε...

τι τέλεια σειρα ήταν αυτή

Marios είπε...

Πρόεδρε...

Γνήσιο, αβίαστο και μη προσβλητικό χιούμορ!
Ζητάμε πολλά;
Ίσως ετοιμάσω κανένα αφιέρωμα.

;)

Δημοσίευση σχολίου